Despre Tipografia Tomis
ghilotina

Tipografia a inceput activitatea oficial in anul 1994, avand in dotare utilaje tipografice de ultima generatie importate din Austria si Germania, cu posibilitate de a tipari policromie in tiraje si dimensiuni mari.

Tipografia noastra are posibilitatea prelucrarii de imagine si a scoaterii pe film cu echipament AGFA-Avantra 30 , doua utilaje generatie 2000, a prelucrarii placilor (2 rame de copiat si doua masini de developat) pe echipament IMAF (generatie 2001).

Pe partea de prepress in prima parte a anului 2007 a fost achizitionat un utilaj CTP care a fost dat in folosinta in partea a doua a anului si care datorita tehnologiei de ultima generatie privind placile tipografice ne-a ajutat sa reducem timpii de pregatire precum si costurile aferente metodei de montaj clasic.

Din toamna lui 2006 am pus in functiune si o noua masina de insertat diverse materiale publicitare in ziarele pe care le tiparim.

Nu in ultimul rand, distributia lucrarilor executate la noi poate fi asigurata la cerere. In afara utilajelor prezentate, tipografia Tomis este dotata si cu o sectie de legatorie complet utilata (taiat 1 si 3 cutite, faltuit, adunat, brosat si capsat).